Árak Kezdőoldal

Árak

Az alábbi – tájékoztató jellegű – árak egy átlagos, 5 - 10 munkavállalót számláló vállalkozás esetében megfelelő alapot biztosítanak a kalkulációhoz. Mivel azonban a munka- és tűzvédelmi tevékenység keretében nyújtott szolgáltatás mindig az adott cégre specifikus, így különleges esetekben (pl. egyfős kisvállalkozás vagy éppen több száz alkalmazottat  foglalkoztató, több telephellyel rendelkező, összetett, kockázatos tevékenységet folytató nagyvállalat) az itt megadott tételek költségei lefelé vagy felfelé is eltérhetnek.
Árak
Mindenképpen szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a munka- és tűzvédelmi szabályok megtartását az állam felügyeleti szerveivel rendszeresen ellenőrzi (Mvt. 3. §) és hiányosságok észlelése esetén 50.000.- Ft-tól 10.000.000.- Ft-ig terjedő bírságot szabhat ki. BÍRSÁG !
Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, mert pontos árajánlatot kizárólag a konkrét körülmények megtekintése vagy részletes leírása (telephelyek, munkavállalók száma, cég tevékenysége, elérhetőségi adatai, stb.) alapján tudok adni Önnek! Kiszállási díjat vagy egyéb, hasonló költséget természetesen nem számítok fel.

Oktatások tartása (munkavédelem és tűzvédelem):
Tűzvédelmi Szabályzat kidolgozása:
Munkavédelmi Szabályzat kidolgozása:
Kockázatértékelés kidolgozása:
Egyéni Védőeszközök Jegyzékének kidolgozása:
Korábbi dokumentumok felülvizsgálata:
10 - 15.000.- Ft -tól
20 - 25.000.- Ft -tól
20 - 30.000.- Ft -tól
30 - 50.000.- Ft -tól
5 - 10.000.-   Ft -tól
5 - 10.000.-   Ft -tól

A fenti, egyszeri tételektől függetlenül, rendszeres átalánydíj ellenében a munkavédelmi feladatok folyamatos ellálását (pl. új munkvállalók oktatása, munakbalesetek kivizsgálása, stb.) is vállalom. Ennek mértéke szintén változó az adott cég sajátosságainak, valamint az ellátandó feladatok számának függvényében.

Kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Áll az alku!

Kezdőoldal